Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Aertsen Makelaars

Aertsen Makelaars is sinds meer dan 25 jaar actief in de vastgoedsector. Wij zijn stevig lokaal verankerd, met een sterk netwerk in de ruime omgeving van Wuustwezel, Brecht en Hoogstraten. Ons kantoor is gevestigd in het oude gemeentehuis van Loenhout, dat we in 2016 grondig gerenoveerd hebben.

Wij houden het graag menselijk. Vastgoed gaat niet over stenen of aarde; vastgoed gaat over de manier waarop we leven. Wat past bij u? Waar voelt u zich goed? Wat heeft u nodig? We helpen u zoals u het wilt. We geven u alle mogelijke, fijn verzamelde informatie die u maar wilt. We begeleiden u helder en beknopt als u daar meer zin in heeft. Wij staan u bij vanaf het eerste advies; bij de bezichtiging van het pand of het landgoed tot de afhandeling van het dossier.

U krijgt uiteraard het laatste woord, maar we helpen u daarvoor graag van a tot z. Of u nu koper of verkoper bent, huurder of verhuurder. We zien onszelf graag als vastgoedkoppelaars. We maken het aanbod trefzeker publiek of regelen discrete ontmoetingen. We brengen mensen samen rond huizen, appartementen, panden, gronden, … tot iedereen de meest bevredigende oplossing vindt en tevreden handen worden geschud.

Ligt het aan de streek, aan onze familiegeschiedenis of aan onze eigen ervaringen, … ? Feit is wel dat wij sterk gespecialiseerd zijn in agrarisch vastgoed in de Noorderkempen. Of het nu gaat om land- en tuinbouwbedrijven, melkvee-, varkens-, kippen-, en tuinbouwbedrijven, gronden voor land- en tuinbouw, productierechten of bedrijfsovernames.

Kortom, voor een waardebepaling, vastgoedadvies, de verkoop van een woning, de verhuur van een appartement of de overname van een landbouwbedrijf, … bij Aertsen Makelaars bent u aan het juiste adres.

Goed om weten, Aertsen Makelaars is erkend door het beroepsinstituut van vastgoedmakelaars (BIV N° 512.609) en lid van CIB Antwerpen. Zo weet u dat uw vastgoedtransactie professioneel en deskundig verloopt.

U bent steeds welkom bij ons op kantoor en voor vragen kan u ons uiteraard ook altijd bereiken via telefoon of eenvoudigweg via e-mail.