Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Beauty Elvé

Gebruikt u cosmetica omdat u uw huid in goede conditie wil houden? Dan bent u bij Beauty Elvé aan het juiste adres. De keuze van uw verzorgingsproducten is zeer belangrijk. Met de juiste producten kunt u op een simpele manier zelf uw huid in een goede conditie brengen en houden.

Ik heb ervoor gekozen om in mijn praktijk te werken met de producten van Dr. Baumann Cosmetics. Dit zijn bionome producten van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige omverpakking wordt geweerd.

Ook voor gelnagels en Sopolish bent u hier aan het juiste adres. Als nagelstyliste heb ik ondertussen meer dan 10 jaar ervaring. Er wordt enkel gewerkt met de hoogwaardige producten van Pronails.

Ik ontvang u graag warm en vriendelijk in onze moderne praktijk te Wuustwezel. De praktijk wordt de omgeving waar we samen zorgen voor de verbetering van uw huid en de verzorging van uw nagels. Klanttevredenheid, kwaliteitsvolle behandelingen en correct advies zijn enkele belangrijke drijfveren.

Ontdek op deze website de waaier aan behandelingen die Beauty Elvé u aanbiedt! Voor alle behandelingen kunt u terecht na afspraak.

pro-nails
Deel deze onderneming