Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Koffie en theehuisje KOTEE

Rust en gezelligheid staat bij ons hoog aangeschreven. Daarom kan je bij ons in een aangenaam en gezellig kader komen genieten van een overheerlijke tas koffie of één van de varianten hierop. Wij serveren niet minder dan 23 soorten verse thee, waardoor de theedrinker bij ons zeker aan zijn trekken komt. Bij dit alles kan je een stuk gebak eten, een verwenbord nuttigen of smullen van een paar pralines. Ook frisdranken, biertjes en een glaasje wijn of cava behoord tot de mogelijkheden.

Een kleine snack staat ook op onze menukaart, meer bepaald een broodje met kaas of hesp, een croque uit het vuistje of een panini. Tijdens de koude maanden hebben we ook een lekkere tas soep. In de namiddag kan je een ijsje eten of een wafel of poffertjes. Op reservatie verzorgen wij ook ontbijt en high tea. Speciale vragen voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje kan je ons altijd vragen. Kortom, voor een gezellige babbel, drankje of hapje moet je in koffie en theehuisje KOTEE zijn.

De fiets- en wandelknooppunten komen voorbij onze zaak en recht tegenover de deur kan je uw fiets op een veilige manier stallen.

Hopelijk tot snel,

Vera

Koffie en theehuisje KOTEE
Deel deze onderneming
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email