Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

nJOY LIFE NEI Coaching

AANBOD:

NEI een succesvolle methode om mensen te helpen die te maken hebben met allerlei klachten. Zowel emotionele klachten, als fysieke kunnen met deze techniek verholpen worden.  Enkele voorbeelden zijn: spier- en gewrichtspijnen, hyperventilatie, depressie, verslavingen, overgewicht, chronische aandoeningen, …

Er zijn geen eindeloze praatsessies nodig en ook het herbeleven van de pijn of het opgelopen trauma is niet aan de orde. Dat maakt deze methode zo prettig om te ondergaan en het verliest hiermee niets aan de effectiviteit. Ik begeleid je luchtig en met humor door de therapie.

Van alles wat we denken, doen en zeggen is maar 10 % een bewuste actie. De overige 90 % is een onbewuste actie samengesteld uit ervaringen uit het verleden. Dit zijn ingesleten patronen vanuit opvoeding, scholing, ervaring en de invloed van je omgeving. Wat is wel en niet geaccepteerd gedrag, wat is juist en niet juist. Vanuit ons eigen perspectief weten we bijna allemaal wat juist is voor ons, maar besluiten ons aan te passen aan onze omgeving en gaan daardoor nogal eens tegen ons eigen gevoel in. Want alleen dan tonen we het sociaal wenselijke gedrag. Neuro Emotionele Integratie geeft je inzicht in deze patronen en hoe ze je beïnvloed hebben te zijn wie je nu bent.

De NEI methode biedt een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele blokkades uit het verleden op te lossen die je in je huidige leven saboteren of blokkeren.

INTEGRA is een prachtige techniek om allergieën, intoleranties en ook auto-immuunziekten mee op te sporen of om een vermoeden te bevestigen. Om je van deze allergieën, intoleranties of auto-immuunziekten af te helpen raden we volgende middelen aan: Bachremedies, fleurs, affirmaties, NEI, andere natuurlijke hulpmiddelen (bv Racines, vitaminepreparaten, …)

Met Integra kunnen we ook vitamine/mineralen tekorten opsporen, testen welke (voedingssupplementen, preparaten, voedingsmiddelen goed/slecht/verdraagzaam/onverdraagzaam zijn voor jou.