Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Noordwateringshoeve

De Noordwateringshoeve is een familiebedrijf gevestigd te Wuustwezel gespecialiseerd in het produceren, verpakken en distribueren van verse eieren. Daarnaast bieden wij nog enkele botersoorten en kaas aan.

Sinds 1994 is de familie Anthonissen actief in de sector van de pluimvee. In 2010 werd het bedrijf met het oog op het dierenwelzijn voor een eerste keer uitgebreid. Een gloednieuwe scharrelinstallatie biedt plaats voor 66.000 leghennen. Deze zijn verdeeld over 2 etages. In 2012 werd de bestaande kooi-installatie omgevormd tot een verrijkte kooi voor 46.000 leghennen.

In 2017 kregen wij de opportuniteit om een bestaande eierhandel over te nemen. Rijs–Van den Heuvel is al jarenlang een begrip in de regio Antwerpen. Hierdoor was de keuze snel gemaakt om het gehele traject van productie tot distributie voor onze rekening te nemen.

Elk week worden er eieren gesorteerd en verpakt volgens de wensen van de klant. Onze eigen productie is de grootste troef om onze klanten elke dag opnieuw van een kwaliteitsvol, vers en puur product te voorzien.

Aangezien deze rechtstreeks van onze boerderij tot bij de klant komen via ons eigen distributiesysteem, zullen de eieren steeds kakelvers zijn. Eieren die gisteren gelegd zijn, liggen vandaag in de winkel onder het motto “vers van de boerderij”. Zo hebben wij onze eigen kijk op de korte keten kunnen ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij nog verse scharreleieren verpakt per 10 en 30 aan in onze hoeveautomaat op de Noordwateringsweg 26, 2990 Wuustwezel.