Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Outdoorkids

Dé bestemming voor alles wat kindvriendelijk en buiten is!
Mijn missie is om je kind(eren) en jij, als ouder, zo veel mogelijk te helpen en ondersteunen om te genieten van buiten zijn, spelen, kamperen, wandelen,…

We weten dat kinderen het gelukkigst zijn en het best leren als ze buiten zijn, op avontuurlijke ontdekkingstochten en hun handen vies maken. Buitenspelen bevordert de creativiteit en leert kinderen verantwoordelijkheid te nemen. Daarnaast helpt spelen in de natuur om hun zelfvertrouwen en onafhankelijkheid te verstevigen.
Maar ook voor ouders moet het een aangename ervaring kunnen zijn, daarom heb ik outdoorkids gestart. Ik deel graag mijn tips, tricks en handige en/of leuke musthaves met jou zodat je nog meer kan genieten van alle spannende outdoor avonturen met de kind(eren).

Uniek in België!

Wat ik je zeker nog wil meegeven: Outdoorkids biedt een verhuurservice aan! Zo verhuren wij bijvoorbeeld draagzakken en Deryan tentjes. Altijd handig als je niet veel stockageplaats hebt of liever een duurder product eerst wil uittesten. Hoe werkt het? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.
Mis je iets in het aanbod? Heb je nog een leuke tip? Laat het me zeker weten, ik bekijk graag (samen met jou) de mogelijkheden.