Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

VL-Lighting

Wij zijn gespecialiseerd in LED verlichting.

Een professioneel lichtplan opstellen? Lichtadvies geven, zodat uw design verlichting uw woonkamer, kantoor of slaapkamer helemaal af maakt? Bij VL-Lighting zetten wij onze jarenlange ervaring en kennis in om elke klant gelukkig te maken.

We zijn gespecialiseerd in zowel binnenverlichting als buitenverlichting. Tuinverlichting, een plafondlamp, ledverlichting, een kroonluchter: u vindt het bij VL-Lighting. Wij volgen ook de nieuwste trends. Zo blijven we op de hoogt van de nieuwste led-technologie.

Verlichting heeft een grote invloed op  ons dagelijks welbevinden. Daarom is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. Uw verlichting moet soms functioneel zijn, op andere plekken brengen lampen vooral rust.

Hetzelfde geldt voor buitenverlichting. Het is belangrijk om een onderscheid te maken tussen functionele en sfeervolle tuinverlichting.

VL-Lighting plaatst uw binnenverlichting en uw buitenverlichting. Onze eigen plaatsingsdienst komt met plezier naar u toe en hangt uw lampen snel en vakkundig op.

Plaatst u liever zelf uw lampen? Dat kan natuurlijk ook. Ook voor zelfplaatsers hebben we elke week verse acties.

Wij delen graag onze kennis met u.

U bent dus welkom om contact op te nemen.