Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Advocatenkantoor Meyvis BV

Wij zijn een allround advocatenkantoor gelegen te Loenhout (Wuustwezel). Wij begeleiden zowel particulieren als ondernemingen bij juridische problemen in tal van rechtsdomeinen waarin wij expertise hebben opgebouwd. Wij zorgen voor oplossingen.
Bent U op zoek naar een vlot en dynamisch advocatenkantoor, waar U terecht kan met al Uw juridische problemen en de mogelijke oplossingen in een klare en heldere taal worden verduidelijkt? Dan bent U bij Advocatenkantoor Meyvis te Loenhout (Wuustwezel) op het juiste adres. Advocaat Evelien Meyvis is het aanspreekpunt van het kantoor en zal U bijstaan bij al Uw juridische problemen, groot en klein. Twijfelt U of ons kantoor U kan voorthelpen, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij maken het verschil met onze drie kernwaarden

Betrokkenheid

Wij nemen de tijd om naar u te luisteren, zodoende dat wij een volledig beeld krijgen over wie u bent, waar Uw bezorgdheden liggen, wat uw wensen zijn en wat u van ons verwacht.

Een eerlijke -no nonsense- aanpak

Wij analyseren samen met u het probleem, bekijken samen uw rechten en verplichtingen en de mogelijke oplossingen, zonder hier doekjes om te winden of zonder u valse hoop te geven. Wij gaan recht voor ons doel: het voorkomen van een probleem of de oplossing ervan.

Duidelijke communicatie

Wij bespreken in een duidelijke en heldere taal wat uw probleem juridisch inhoudt en welke oplossingen er voorhanden zijn, wat hiertoe dient te gebeuren, wat de gevolgen hiervan zijn en wat dit mogelijks zal kosten.