Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

LV-architecten

LV-architecten is een middelgroot architectenkantoor met 2 vestigingen: een kantoor in het centrum van Wuustwezel en een 2de kantoor in Antwerpen. Architect-zaakvoerder Luk Vorsselmans leidt een sterk team van 30 medewerkers. Het bestaat uit 17 architecten, 2 interieurvormgevers, 4 bouwkundig tekenaars, 1 grafisch vormgever, 2 calculators, 1 stedenbouwkundig planner en 3 administratieve medewerkers.

LV-architecten is gegroeid vanuit de particuliere woningbouw. Dat aspect blijft sterk aanwezig in de activiteiten van het architectenkantoor. Doorheen de jaren is het portfolio aanzienlijk uitgebreid met een grote diversiteit aan projecten, zoals scholen, openbare gebouwen, kantoren, KMO-eenheden en meergezinswoningen. LV-architecten neemt regelmatig deel aan architectuurwedstrijden en viel zo al enkele malen in de prijzen.  Ook voor uw interieurinrichting kan je beroep doen op ons.

Naast een professionele aanpak kiest LV-architecten resoluut voor een open communicatie met de klanten. Typisch voor het kantoor is ook dat het elk nieuwbouw- of renovatieproject in zijn geheel ter harte neemt en opvolgt, vertrekkend vanuit het specifieke verhaal van iedere opdrachtgever. De opdrachtgever wordt nauwgezet begeleid van bij het ontwerp tot aan de oplevering. Deze globale aanpak moet keer op keer leiden tot kwaliteitsvolle realisaties, die bijdragen tot het geluk van iedere eindgebruiker.