Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Beauty Calumma

Welkom in de wereld van schoonheid, verzorging en welzijn.

BEAUTY CALUMMA IS EEN SCHOONHEIDSINSTITUUT MET PERSOONLIJKE AANPAK.

Een totaalconcept huid- en nagelverzorging, permanente make-up, ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Geniet hier van esthetisch-medische behandelingen afgestemd op úw huid en lichaam.  Maak kennis met exclusieve verzorgingsproducten die de hoogste concentratie aan kostbare ingrediënten bevatten.

U krijgt advies op maat en een stralende huid.

Na persoonlijke analyse van uw huid, krijgt u een op maat gemaakt programma en tips voor nazorg. Het team van professionele schoonheidsspecialisten, specialiste permanente ontharing en make-up staan in voor een warm en professioneel onthaal.

Uw pure schoonheid staat bij ons centraal.

Door uw interesse bewijst u dat u kiest voor service en kwaliteit. Ons uitgebreide beauty en wellness assortiment biedt u alle kansen om te ontspannen en u beter te voelen.

Het luisteren naar uw verhaal staat bij ons centraal, samen kiezen we de perfecte behandeling die voor u is bestemd. Door de positieve opmerkingen en enthousiasme groeide ook mijn ervaring en passie als schoonheidsspecialiste.

Na meer dan 10 jaar barstte beautysalon Sofie uit zijn voegen. Daarom koos ik voor een ruimere locatie in het centrum van Wuustwezel. Meerdere cabines, een onthaal en verkoopruimte, betere parking, meer passage.

Ondertussen met 2 collega’s doen we elke dag ons uiterste best om jullie de beste service te verlenen.  Onze toegankelijkheid is zeer ruim.  Steeds bent u welkom tijdens onze openingsuren, u kan online een afspraak maken of shoppen in onze gloednieuwe webshop.

Wij verwelkomen u graag!

Beauty Calumma

Sofie, Saskia en Rune

Permanente make-up-Gelaatsverzorging-Lichaamsverzorging-Spraytanning-Wellness-Kunstnagels- Protect&peel- Hand- en voetverzorging-Make-up-Epilaties-Definitief ontharen-Arrangementen