Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Bike Experience

Veel fietsers denken dat kleine of grote pijntjes er nu eenmaal bij horen. Bike Experience startte in 2011 met één missie: bewijzen dat dat niet klopt. Dagelijks overtuigen wij renners, wielertoeristen en triatleten dat een fietshouding altijd en voor iedereen comfortabel en pijnloos kan zijn. Op dat tijdelijke melkzuur na dan toch …

Dus heb je pijnlijke gewrichten tijdens het fietsen? Zadelpijn of rugklachten? Wil je te weten komen hoeveel wattage je kunt winnen door het optimaliseren van je positie op de fiets? Graag zo comfortabel mogelijk kilometers malen? Dan is een bikefit altijd een goed idee. Iedereen die fietst of wil starten met fietsen, komt in aanmerking voor een bikefit. Na een bikefit ken je je meest efficiënte, meest gezonde, meest comfortabele en meest krachtige positie op jouw fiets.

Het unieke aan Bike Experience? Onze specialisatie in voetproblematieken en onze dynamische visie op bikefitting. We werken onafhankelijk van wielermerken. Ons perspectief is dat van de individuele fietser en zijn lichaam. Niet dat van de fietsindustrie. We investeren dan ook in de eerste plaats in knowhow. Zonder het permanente bijschaven van kennis lukt het niet. Zelfs al heb je de allerlaatste snufjes in huis.

Tot slot dragen we een hyperpersoonlijke aanpak hoog in het vaandel. We durven out of box denken en aan de kleinste details werken om tot de perfecte oplossing op maat te komen voor onze fietsers.

Zaakvoerder en bezieler, Jean Luc de Meyer, volgde in 2011 de opleiding voor Bikefit Professional aan het SICI in Londen. In 2018 ontving hij van het International Bikefitting Institute certificaat level 4. Dat is de hoogste onderscheiding voor bikefitters. Daarnaast is hij ook gediplomeerd Trainer B Wielrennen. Sinds 2019 werkt Jean Luc als consultant fietsbiomechanica bij de Nederlandse wielerformatie Jumbo Visma.

In het aanbod naast bikefitting: fietsschoenen op maat, gepersonaliseerde fietszolen, onafhankelijk aankoopadvies voor nieuwe fiets of fietsframe, competitiebegeleiding vanuit biomechanisch standpunt, enzovoorts.

Bekijk het videokanaal van Bike Experience: www.youtube.com/channel/UCXGFXqeO870ZrNCHfu9tnWQ.