Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

De Groene Boerderij

De Groene Boerderij is de referentie als het om lekkere en gezonde voeding gaat.

Wat begonnen is in 2003 met de omschakeling van ons varkensbedrijf naar een boerderij waar de varkens echt de kans krijgen om een goed leven te hebben, is nu uitgegroeid tot een volwaardige boerderijwinkel met een ruim aanbod van voedingswaren. En dit allemaal biologisch.

In onze biologisch gecertificeerde beenhouwerij verkopen wij niet alleen het unieke vlees van onze eigen gekweekte Pubentes varkens, maar ook zowat alle andere vleessoorten. De vleeswaren zijn bijna allemaal huisgemaakt, en op enkele uitzonderingen na, ook gluten- en lactosevrij. Ontdek terug echt vlees en beleef een ware smaaksensatie!

Minder maar beter vlees is onze leuze, maar ook de mensen die vegetarisch willen eten kunnen bij ons terecht.

Onze winkel biedt ook een ruim assortiment verse groenten en fruit, en alle dagen vers brood. Neem daar nog het aanbod kruiden, droge voeding en dranken bij, en je hebt alles voor een evenwichtige, lekkere en gezonde maaltijd.

Kom jezelf overtuigen door een bezoekje aan onze winkel. Wij zijn op maandag, dinsdag en woensdag doorlopend geopend van 09.00 u tot 18.00, op vrijdag van 09.00 u tot 19.00 u, en zaterdag van 09.00 u tot 16.00 u.