Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Dormex SlaapComfort

Dormex SlaapComfort maakt al je (slaap)dromen waar.

Slaap je al een tijdje niet meer zo goed? Heb je last van rug of nek wanneer je opstaat? Ben je toe aan een nieuw bed, maar weet je niet goed wat te kiezen?

Dormex SlaapComfort heeft ondertussen een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van ergonomisch en gezond slapen. De ervaring en expertise van zaakvoerders Chris De Buyser en Harry Kuypers reiken erg ver. “Harry is zo’n 37 jaar geleden begonnen met de verkoop van matrassen en lattenbodems aan huis en in 2008 opende we onze beddenwinkel in Gooreind”, vertelt Chris. Zelf komt Chris uit de medische sector, waarin hij meer dan 15 jaar werkte als rugverpleegkundige. “Samen hebben we met andere woorden een zeer rijke ervaring. En dat is ook meteen onze grote sterkte: wij streven naar ergonomisch verantwoord en gezond slaapcomfort. Daarom krijgen wij veel mensen met rugklachten over de vloer. Door hen naar het juiste bed te begeleiden, proberen we hen van hun klachten af te helpen. Vaak met succes.”
Bij Dormex word je niet aan je lot overgelaten, maar perfect begeleid naar het bed dat aan al uw wensen voldoet.

Het belang van een goede nachtrust
Ondanks het feit dat iedereen zowat een derde van zijn leven ligt te slapen, staan er nog steeds te weinig mensen stil bij de kwaliteit van hun nachtrust. Daarom heb je een persoonlijke en professionele begeleiding nodig bij het uitkiezen van de matras die het best bij je past. “Wie hier een bed uitkiest, doet dat niet op één-twee-drie. Met de meeste klanten ben ik toch wel een uur bezig. Ze moeten in de eerste plaats de juiste info krijgen, maar nog belangrijker: genoeg tijd om alles uit te proberen,”zegt Chris.

Compleet aanbod
Dormex SlaapComfort is een speciaalzaak, wat wil zeggen dat je hier alles vindt dat met slapen te maken heeft. Het gaat met andere woorden verder dan een matras alleen. “Wij verkopen lattenbodems, matrassen, boxsprings, kussens, donsdekens, bedlinnen,… Voor al deze producten zijn wij op zoek gegaan naar de echte uitblinkers binnen elk segment. Zo verdelen wij voor het matrassensegment het wereldmerk Simmons Beautyrest (1870), de wereldwijde marktleider inzake slaapcomfort.