Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Electro Jochems

Electro Jochems is een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht en gevestigd is in Loenhout met een regionale focus.

Al onze activiteiten worden uitgevoerd door ons professioneel en gemotiveerd team van 5 medewerkers. Voor ons zijn service, kwaliteit en persoonlijk contact met de klant van groot belang. We staan voor een persoonlijke aanpak met aandacht voor de eigen noden van iedere individuele klant.

Wij bieden een groot spectrum van diensten aan. Deze kunnen we onderverdelen in 2 takken:

1. Verkoop en herstelling van huishoudtoestellen

De verkoop van huishoudtoestellen, TV’s en accessoires. U kunt bij ons terecht in onze toonzaal (Weverstraat 42 in Loenhout) of via onze webshop.

De reparatie van huishoudtoestellen wordt gedaan door onze eigen hersteldienst met expertise voor de merken Whirlpool, Bauknecht en Miele. We hebben een grote stok aan onderdelen en proberen de klant steeds zo snel mogelijk verder te helpen.

2. Installatiewerkzaamheden

Elektriciteit, sanitair, ventilatie en verwarming voor nieuwbouw en renovatie voor zowel bedrijven als voor particulieren. Voor hoogspanningsinstallaties (betoncabines, …) kan u ook bij ons terecht. We hebben eveneens expertise in alternatieve energiebronnen zoals warmtepompen en fotovoltaïsche zonnepanelen (Rescert gecertificeerd).

Voor meer informatie, bezoek onze website Installatiewerken Jochems of neem contact met ons op.  https://www.installatiewerkenjochems.be/