Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Garage Palinckx BV

Bent u op zoek naar een garage waar ze u niet behandelen alsof u een nummer bent en waar ze een no-nonsense mentaliteit hanteren? Dan bent u bij Garage Palinckx aan het juiste adres!

Wij zijn een kleine garage waar klantenservice en eerlijkheid centraal staan.

Ons team bestaat uit onze 2 vaste techniekers Pat en Johny samen met zaakvoerders Frank en Marleen.

Pat werkt sinds 2011 bij ons in de garage. Hij heeft een voorliefde voor Oldtimers, meer bepaald Volkswagen. Je zal hem misschien al wel eens hebben zien rijden in zijn Volkswagen busje!
Johny heeft in 2013 ons team vervolledigd. Hij heeft op zijn beurt zijn hart verloren aan de autocross! Hem zal  je eerder terugvinden sleutelend aan zijn crosswagen.

Over Frank en Marleen: in december 1996 werden zij trotse ouders van een flinke zoon. Kort na de geboorte van hun zoon hebben zij de garage in januari 1997 overgenomen van Frank zijn vader. Frank en Marleen hebben ondertussen hun best gedaan om de naam Palinckx bekend te laten klinken onder menig Wuustwezelenaars.
Frank is geboren en getogen in Wuustwezel. Zijn hart is naast zijn gezin ook gevuld met motorcross, zo was hij in 1982 Belgisch Kampioen bij de Junioren. Hij geniet van een dagje weg met zijn gezin en natuurlijk een dagje crossen op circuit.
Marleen op haar beurt  is geboren en getogen in Meerle. Zij geniet graag van een uitstapje met haar gezin en ook een koffietje op tijd en stond met haar vriendinnen mag uiteraard niet ontbreken.

Of u nu wordt verder geholpen door een technieker of door de zaakvoerders, wij willen dat u zich thuis voelt bij ons!
Daarom zullen wij u steeds opnieuw met een warme glimlach onthalen en uw vragen met veel plezier beantwoorden.

Bij ons zijn alle merken welkom!
Of het nu gaat over een onderhoud of het herstellen van glas-/carrosserieschade, wij zorgen voor uw wagen.
Kom vrijblijvend informeren en wij zoeken samen met u naar een betaalbare oplossing om uw wagen terug op weg te krijgen.

Op zoek naar een tweedehandswagen? Kom gerust eens kijken!
Ook u verwelkomen we graag in onze garage.

Vele warme groeten,

Het Garage Palinckx Team.