Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

GARAGE VAN OERLE

Garage Van Oerle is actief in Gooreind op de Oude Baan sinds 1997 en kan ondertussen teren op een ervaring van bijna 30 jaar .

U kan bij ons terecht met alles wat met uw wagen te maken heeft ! Dit mag U zich voorstellen in de breedste zin van het woord : van een diagnose tot de uitvoering van de nodige herstellingen , vervangen van autoruiten ( indien u verzekerd bent voor glasbreuk hoeft U de ruit niet te betalen bij ons, wij regelen rechtstreeks met de verzekering ) , plaatsen van trekhaken , herstellingen van airco , leveren en vervangen van alle merken banden , stockage van wielen/banden ( bandenhotel ) , herstelling van carrosserieschades , herstellen van oldtimers , enz …

Wij investeren geregeld in nieuw materiaal , zowel handgereedschap als elektronische uitleesapparatuur , en volgen talloze cursussen om bij te blijven in deze snel veranderende materie .

U kan bij ons ook terecht voor een degelijke , betrouwbare tweedehandswagen , die uiteraard steeds tot in de puntjes is onderhouden en die de wettelijke waarborg van 1 jaar geniet . Wij rijden ook naar de technische keuring , indien U dit niet graag zelf doet of er gewoonweg de tijd niet voor heeft , uiteraard kijken wij uw wagen dan eerst helemaal na . U kan ook steeds een vervangwagen reserveren , indien Uw mobiliteit gegarandeerd dient te blijven .

Overtuig Uzelf en kom langs of bel om een afspraak te maken om uw wagen binnen te brengen .