Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Het Kollektief

Gij uw vak, wij de mik-mak

Het Kollektief, dat is dé Kompagnon voor de lokale ondernemer. Wij laten jouw bedrijf blinken, stralen en schitteren, zowel online als in ‘t echt. Kiezen voor Het Kollektief, is kiezen voor het marketing-totaalplaatje. 

Wij houden niet van dure woorden of gebakken lucht. Hier gaan we voor échte, kleine of grote, verbeteringen die jou en je zaak vooruithelpen. We bekijken samen hoe we jou op de kaart kunnen zetten. Helemaal op maat, afgestemd op jouw dromen en liefst met een serieuze hoek af.

Fotografie en webdesign – Stijn

Stijn heeft oog voor wat mooi is. In één oogopslag legt hij jou en jouw zaak perfect op beeld vast. Straffe ‘Arty Pictures’ om jouw verhaal krachtig en authentiek naar buiten te brengen. Waar breng je dat naar buiten? Ah, op een strakke, to-the-point website van Stijn bijvoorbeeld! Stijn versiert – met veel stijl en eigentijdse toeters – jouw online etalage.

Grafische vormgeving – Inge

Inge is ons betrokken, hands-on en rock & roll grafisch talent. Laat Inge rondkijken in jouw hart en jouw zaak – zij leest jou, jouw visie en stijl als geen ander. Het resultaat? Een logo en huisstijl die knallen! En alles wat daar bij komt kijken. Een creatief concept, een strak design, een uniek logo, een folder die doet lezen … Altijd boenk erop en ‘Effenaf Graaf’!

Advertising & Sociale media – Laurann

Laurann spreekt vloeiend Googliaans en ‘Advertised’ er op los. Ze goochelt met Google Display Banners, Facebook Lead Magnets en Instagram Story Ads en zorgt voor indrukwekkende conversies (lees: resultaten) waar jij naar zoekt. Een gepersonaliseerde campagne, een straf actieplan en een flinke portie praktische tips & tricks. Da’s de magische toets van Laurann.

Copywriting – Bram & Nathalie

Bram en Nathalie zijn helemaal zot van taal – en van mekaar. Ons copy-koppel laat zich maar al te graag los op de schrijfsels van Het Kollektief. Met een pen vol goesting en een kop vol creativiteit zorgen zij voor teksten met ballen. Onze sympathieke schrijvers staan klaar om jouw verhaal in te pakken en aan te kleden. Krachtig, to the point en met een ‘Korrekte’ dosis schwung.

Klaar om naar buiten te komen met jouw zaak? Wij ook!