Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Huis Kerstens

Heb je het gevoel dat je toe bent aan iets nieuws? Waarom zou je je dan niet laten bijstaan door vakmensen? Het familiebedrijf Huis Kerstens in Gooreind bijvoorbeeld. Na meer dan 50 jaar ervaring in vloerbekleding, Linoleum, LVT, pvc, behang en verf helpen ze je te ontzorgen en zijn ze ongetwijfeld een betrouwbare partner!

Het familiebedrijf staat je graag bij met onderbouwd advies op maat. Ook voor plaatsing kan je zelfs rekenen op de hulp van een professioneel team. Huis Kerstens begeleid je immers in het hele verhaal. Jouw interieurspecialist draagt prijs – kwaliteit hoog in het vaandel. Mond-tot-mondreclame is daarom cruciaal en klanten tevredenheid is dan ook een missie voor hen.

Ben je op zoek naar verf, behang, laminaat, pvc, pvc-tegels, laminaat, linoleum of tapijt. Kom dan even langs in de showroom, dan kan je de collecties komen bekijken en zo kan u de betere keuze maken. De winkel is elke dag open, waardoor u zeer gemakkelijk een bezoekje kunt plannen. Bekijk zeker de openingsuren open de website: kerstens.be!

Maakt het ruime aanbod het je niet gemakkelijker? Dan staat het verkoopteam voor je klaar met hun deskundig advies. Op gebied van verf en kleuradvies werken zij met een professioneel concept! Zo werken zij met Levis Atelier en Sigma, een innovatieve shop in shop concept dat u enkel kunt vinden in een verfspecialzaak. Bent u benieuwd kom dan zeker langs!

Bij Huis Kerstens geloven ze ook nog in ‘stock’, waar anderen vaak het risico niet durven nemen om producten op voorraad te hebben. Zo wordt u bij hun ook sneller geholpen.

Het werken met topmerken is ongetwijfeld de meest opmerkelijke veruiterlijking van de kwaliteit waar ze voorstaan. Quick-Step, Moduleo, Forbo, Desso, Coretec, Lano, Sigma en Levis zijn daar maar enkele voorbeelden van. Het team gaat ook niet over één nacht ijs in de selectie van partners en eens gekozen word er hoog ingezet op het onderhouden van deze cruciale samenwerkingsbanden.

Breng ineens een bezoek aan hun showroom, Kortom zet nu de eerste stap naar een interieur waar u zich meer thuis voelt!