Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Optiek De Leersnijder

Hoi,

Mijn naam is Johan, ik ben 37 jaren jong en gepassioneerd door 3 zaken: mijn familie, brillen en fietsen. Na mijn opleiding als Opticien Optometrist Contactlens-specialist en zowel nationaal als internationaal ervaring te hebben opgedaan in de sector, heb ik besloten om Optiek De Leersnijder over te nemen. Zowel mijn vrouw Caroline als mijn 2 dochters Louise en Ella zijn mijn trouwste supporters. Optiek De Leersnijder is al meer dan 25 jaar gelegen in het centrum van Wuustwezel en daardoor een gevestigde waarde in de hele regio. Waar ik zo van hou als zelfstandige ondernemer (buiten kiezen welk koffiemerk ik serveer) is dat ik echt op de persoonlijke noden van de klant kan inspelen en hem hierin kan begeleiden. Het is niet enkel een correcte oogmeting, een juiste centrage van de glazen en ze perfect inslijpen (allemaal door mezelf gedaan), het is ook het perfecte montuur laten matchen met het gezicht van de klant. Het is bij elke klant zo uniek en een fanatische uitdaging!

Met onze online webshop bereiken we niet enkel onze lokale klanten, maar ook de hele wereld. Zo kunnen we iedereen laten meegenieten van onze prachtige designers collecties. We hebben klanten in Amerika, Mexico, Australië, … Deze klanten vinden hun weg door ons te volgen op ons Instagram account #eyecatchonline. We hebben hier meer dan 25.000 volgers!

De grootste voldoening krijg ik nog altijd wanneer ik de mensen aan een beter zicht help en hen er ook nog goed laat uit zien! Als U twijfelt wat er bij u past, kom gerust langs en ik begeleid u graag naar de ideale match!