Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Spar Loenhout – Jopida bv

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken.

Lekker vers

In de versafdeling vind je heel wat producten van ons eigen Spar-merk. Maar hoe weet je nu of ze echt kraakvers zijn? Door te proeven natuurlijk. Loop geregeld eens langs onze versafdeling en ontdek de nieuwste Spar-producten.

Beste prijs/kwaliteit

Naast alle grote merken vind je bij Spar een ruim gamma eigen merken. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle producten voor een scherpe prijs. Ontdek onze huismerken: Everyday, Boni Selection en het Spar-merk.

Liefde voor het vak

Wij houden van onze producten en van koken. En die passie delen we graag met jou. Met de recepten uit ons KOOK-magazine tover je in 1-2-3 een schitterende maaltijd op tafel.

De Spar-winkels hebben een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten in huis, met extra veel aandacht voor vers. Alle producten worden dagelijks aangeleverd.

Moet het snel gaan? Neem een kijkje in ons assortiment verse kant-en-klare snacks en huisbereide maaltijden.