Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Artem Verde

Wist je dat het binnenbrengen van de natuur vele voordelen heeft? Het geeft mentale rust en bevordert de concentratie. Verder kan groen in huis achtergrondgeluiden absorberen en de akoestiek verbeteren. En last but not least: groen in huis zorgt voor een beter humeur, positieve energie en een hoger geluksgevoel! Wie wil dit nu niet?

Lijkt je dit wel wat maar kijk je op naar alle tijd en energie die je moet steken in het onderhoud van dat groen? Of heb je nu eenmaal geen groene vingers?

Wel, dan heeft Artem Verde voor jou de oplossing!

Wij helpen jou onderhoudsvrij groen in huis te halen door;

  • handgemaakte interieurbomen: gemaakt van een echte stam, waar mogelijk echte takken en kunstzijden bladeren. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijk materiaal zodat je het verschil amper kan zien met een echt exemplaar.
  • allerlei groene muurdecoratie: denk hierbij aan bedrijfslogo’s gemaakt uit hout en mos, of mosnamen van een getrouwd koppel op een trouwfeest, kindernamen in mos voor op de kinderkamer, trendy eyecatchers in mos voor op evenementen, … Kortom, er is véél mogelijk!
  • zijdebloemenboeketten: deze zijn handgemaakt mét oog voor details. De boeketten zijn te verkrijgen in maxi formaat (> 1meter) of mini formaat (voor op kleine tafeltjes of kasten).