Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Sport & Slankstudio Wuustwezel

Sport & Slankstudio Wuustwezel is opgezet als een kleinschalige en persoonlijke studio waar men op afspraak onder begeleiding traint. Door middel van deze deskundige begeleiding staat het doel van u als sporter centraal en werken we samen naar een persoonlijk succes. Door de ruim aangeboden openingstijden en faciliteiten is het vrijwel voor iedereen mogelijk om afspraken in te plannen. Tevens springt Sport & Slankstudio dan ook snel in op innovaties binnen de branche en zal zich dan ook onderscheidend maken met de nieuwste trends. Zo train je in slechts 2 keer 35 minuten per week je gehele lichaam, geoptimaliseerd voor jouw persoonlijke doelstelling.

Coach Robin staat voor iedereen klaar en hij vindt het belangrijk dat iedereen met plezier aan zijn/haar doelstelling kan werken. Omdat ieder persoon anders is en iedereen een andere beste manier van trainen heeft om zijn/haar doelstelling te behalen én behouden, staat persoonlijke aandacht bij Robin voorop.

Graag nodigen wij iedereen uit Wuustwezel en omstreken uit om eens langs te komen of een afspraak in te plannen om te kijken of wij u kunnen helpen. Dit kan door onze vrijblijvende belevingsmaand heel gemakkelijk zodat iedereen kan beleven wat wij voor u kunnen betekenen.

Coach Robin staat voor u klaar!

Iedereen is welkom, tot snel!