Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Margo Inner an Outer You

INNER YOU

“RESTORATIVE YOGA EN BREATHING WITH A BASIC OF YIN YOGA”

Deze twee zachte vormen van Yoga komen elkaar tegemoet.
YIN YOGA ondersteunt het bindweefsel (fascia) en maakt deze op een hele zachte manier los.
De YIN-houdingen rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied losser.

Typerend voor YIN YOGA is dat de poses langer vastgehouden worden, waardoor de levensenergie beter kan stromen door de energiekanalen; meridianen.

RESTORE & BREATHING YOGA vult de Yin Yoga mooi aan. Bij deze vorm leer je luisteren naar je lichaam dat zich overgeeft aan de houding door middel van ademhaling, het moment accepteren zoals het is.
Het is een herstellende yoga: een oase van ontspanning in onze actieve gevoelens. Je werkt uitgebreid aan het zenuwstelsel en zorgt voor een oase van ontspanning en helderheid.

Deze Yoga is diepgaand naar bewustzijn en zelfacceptatie toe.

De Yoga wordt in kleine groepen gegeven.

“ANYBODY CAN BREATHE THEREFORE ANYBODY CAN PRACTICE YOGA”

 

OUTER YOU

“PERMANENTE MAKE-UP”

’s Morgens niet meer aan je make-up moeten denken… Kan dat? Absoluut! Met permanente make-up bespaar je jezelf heel wat tijd voor de spiegel. Je stapt opgemaakt uit bed en hoeft je er de rest van de dag geen zorgen over te maken.  Permanente make-up zorgt op een natuurlijke manier voor een verzorgde uitstraling en brengt jouw gelaat in harmonie. Het is een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat voor ogen, wenkbrauwen.  Een behandeling start met een intakegesprek, we bespreken rustig al jouw wensen en vragen.

logo4
Deel deze onderneming