Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

BelleAqua BV

Belle Aqua: zuiver waterbeheer

BelleAqua is gespecialiseerd in individuele waterzuivering. Vanuit onze thuisbasis in Wuustwezel ontwikkelt, produceert, plaatst en onderhoudt BelleAqua al vele jaren oplossingen op maat voor een zuiver waterbeheer.  Ongezuiverd afvalwater lozen is verboden.

BelleAqua werkt in opdracht van rioolbeheerders, lokale besturen (overheidsbedrijven), industriële klanten, agrarische bedrijven,… maar ook vaak voor particulieren.

Naast verschillende oplossingen voor een kleinschalige waterzuivering ontwikkelt, produceert, plaatst en onderhoudt BelleAqua ook installaties om grote hoeveelheden afvalwater te zuiveren en te hergebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote bedrijven in de Antwerpse haven die tijdelijk of permanent in hun eigen waterzuivering moeten voorzien. Of aan kippenkwekerijen die miljoenen liters water per jaar dienen te zuiveren. Ook op grote evenementen of bouwwerven, in pretparken, op campings of in recreatieparken valt er heel wat afvalwater te zuiveren.

Twintig jaar geleden was BelleAqua een pionier in waterzuivering. Vandaag investeren we in de nieuwste technieken en concepten om steeds verder te gaan in het zuiveringsproces.  Grote installaties kunnen wij vanop afstand aansturen en onderhouden. In geval van nood komen onze techniekers zo snel mogelijk ter plaatse.

BelleAqua bouwde een volledig nieuwe werkplaats, magazijnen en kantoren aan Den Isomo in Wuustwezel. Van hieruit zijn onze medewerkers dagelijks bezig met zuiver waterbeheer. Hoe groot of hoe klein de waterzuiveringsinstallatie ook is: BelleAqua zorgt steeds voor alles van A tot Z, van Analyse tot Zuiver water.

Spreekt jou dat ook aan? Heb jij zin in een nieuwe professionele uitdaging, gepassioneerd werken dichtbij huis? Check dan de openstaande vacatures op onze website.