Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Schrauwen Fourage BVBA

Bij Schrauwen Fourage kom je terecht in een familiebedrijf met als grootste troef een snelle en correcte service. Wij proberen steeds uw verwachtingen te overtreffen. Dringend materiaal nodig? Bel ons en wij leveren zo snel mogelijk!

U kan op ons rekenen voor het huren van rijplaten in verschillende formaten (met als standaard 6m x 1,8m). We bieden u zowel kunststof rijplaten als stalen rijplaten aan, in diverse diktes.

Is uw bouwplaats te nat? Uw festivalterrein te drassig? Wilt u een kraan zetten op uw akker? Huur onze rijplaten en ieder terrein is direct berijdbaar! Rijplaten zorgen ervoor dat uw terrein of werf ten alle tijden en in alle omstandigheden toegankelijk is. Ze beschermen de ondergrond tegen schade en verzakking tijdens de werken. De levering gebeurt in samenspraak met de klant. We zijn actief in de hele Vlaamse regio. Maar ook in Zuid-Nederland kent Schrauwen Fourage reeds een uitgebreid klantenbestand.

Met onze dragline schotten overbrug je zelfs de zwakste ondergrond. We creëren in geen tijd een ondergrond om je kraan te stabiliseren en veilig te plaatsen. Onze dragline schotten zijn beschikbaar voor zowel korte als lange termijn. De houten dragline schotten verhuurd door Schrauwen Fourage hebben als voordeel gemaakt te zijn van stevige houtsoorten zodat deze niet buigen. Hierdoor zijn ze toepasbaar op zachte en niet vlakke ondergrond zoals natte akkers, beekjes, … Levering kan in samenspraak, of je kan ze na afspraak zelf oppikken.