Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

HydroTechnic BV

Hydrotechnic: uw waterzuivering verdient een goed onderhoud!

Hydrotechnic verzorgt de service en het onderhoud van verschillende waterzuiveringsinstallaties. Werkt u met een mechanische of met een natuurlijke waterzuivering? Hydrotechnic zoekt steeds mee naar de totaaloplossing voor uw permanente of mobiele waterzuiveringsinstallatie.

Vanuit onze thuisbasis in Wuustwezel onderhoudt Hydrotechnic over het ganse land duizenden bestaande waterzuiveringsinstallaties: zowel IBA’s, KWZI’s, pompinstallaties, afscheiders, mobiele installaties,… Dit doen we zowel vanop afstand met een eigen ontwikkelde technologie of via onze gespecialiseerde onderhoudstechniekers die ter plaatse komen.

Hydrotechnic werkt in opdracht van rioolbeheerders, industriële klanten, kmo’s maar ook vaak voor particulieren.

Onze medewerkers komen ter plaatse voor een technische controle, het uitvoeren van een onderhoud of het herstellen van een probleem aan uw waterzuiverings- of pompinstallatie. Naast het oplossen van storingen nemen we ook stalen die we laten analyseren door een extern erkend labo. Hydrotechnic gebruikt verschillende technieken en methodes om storingen in uw installatie op te sporen en op te lossen: camera-inspectie, geurdetectie, rioleringsinspectie, debietmetingen, meetcampagnes of eigen bordenbouw.

Voor het onderhoud en de opvolging van grotere waterzuiveringsinstallaties ontwikkelde Hydrotechnic zelf een uniek opvolgsysteem, ALERT. Bij het afsluiten van een omnium onderhoudscontract volgt dit systeem via telemetrie installaties op. Het registreert en beoordeelt foutmeldingen en stuurt ze automatisch door naar de juiste hersteldienst. Het beheerssysteem garandeert een correcte controle en opvolging, maar maakt de informatie ook heel toegankelijk voor de opdrachtgever.

Onze klanten loven onze snelle interventies en duidelijke communicatie. Ze appreciëren dat we instaan voor het onderhoud van onze eigen technieken, maar ook voor die van andere leveranciers.

Spreekt service en onderhoud van waterzuiveringsinstallaties jou ook aan? Heb jij zin in een nieuwe professionele uitdaging, gepassioneerd werken dichtbij huis? Check dan de openstaande vacatures op onze website.