Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Fit On Wheels/B-Fit Athletix

Hoi, wij zijn Bart & Myrthe! Wij zijn gebeten door (samen) sporten en onze grenzen verleggen, maar daarnaast proberen wij om van B-Fit Athletix een plek te maken waar jouw zelfvertrouwen een gigantische boost kan krijgen door dagelijks een sportieve uitdaging te bieden.

B-Fit is namelijk een kracht- en conditieprogramma. De trainingen bestaan uit een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Maar B-Fit is vooral ook onze droom om een kwaliteitsvolle gym met topmateriaal te verwezenlijken in een klein dorp als Wuustwezel. Zij aan zij afzien, elkaar naar een hoger niveau tillen en ook wat competitiviteit aanwakkeren; de strijd aangaan met anderen maar vooral ook met jezelf. Grenzen verleggen, doelen stellen en high-fives geven wanneer je een personal record zet!

“Oei, dat is niks voor mij” of “oef, daar ben ik nog niet klaar voor” horen we jou al denken?
Geloof ons, iedereen kan deelnemen aan onze trainingen! Ons doel is niet om fitness-kleerkasten te creëren, maar wél om ervoor te zorgen dat jij je gezond en goed voelt in jouw eigen lichaam. Elke training wordt dan ook aangepast aan het niveau van elke individuele deelnemer.

LOGOblackPNG
Deel deze onderneming