Zoek een ondernemer uit Wuustwezel

Het Cocon

Heb je graag altijd een mooi droo(m)(g)boeket in huis? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeautje? Mag het dat tikkeltje meer zijn: uniek en handgemaakt? Geniet jij van een avondje uit en iets nieuws te ontdekken tijdens een toffe workshop of inspirerende lezing? Of ga je graag thuis aan de slag met een DIY pakket?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij creëren graag mooie momenten samen met jou! Voor jezelf of om te delen met anderen.

Je vindt ons op afspraak in het oude gemeentehuis van Wuustwezel. We creëerden er een gezellig cocon waar je kan ontspannen tijdens een creatieve workshop of inspirerende lezing. Je ontdekt een nieuwe techniek en misschien wel een nieuwe hobby! We verwelkomen je graag bij een open workshop of een privé workshop met jouw bubbel! Op onze website vind je ook DIY pakketten om thuis creatief mee aan de slag te gaan. Contacteer ons voor een privé workshop-avond op maat of schrijf je via onze website in voor jouw ontspannende avond!

Daarnaast creëren we unieke cadeautjes die je eigenlijk zelf zou willen houden. En dat mag natuurlijk ook! Kleine handgemaakte cadeautjes die bijzonder zijn. Geen enkel exemplaar is hetzelfde. We ontwerpen en personaliseren ze met veel plezier op maat voor jou. Leuk als kraamcadeau, voor een verjaardag, een huwelijk, als bedankje of …zomaar! Leuke inspiratie vind je online in onze webshop!

Droogbloemen combineren we graag tot jouw droo(m)(g)boeket. Wekenlang geniet je elke dag opnieuw van jouw boeket gedroogde bloemen. Benieuwd naar onze realisaties of een boeket op maat bestellen? Via onze webshop kan je ons laten weten hoe jouw droo(m)(g)boeket eruit ziet! Ook leuk om cadeau te geven!

Tot binnenkort?

Liefs,
Mietje & Joke

het-cocon-7
Deel deze onderneming